Članovi sastava

Josip Pisuljak

Josip je "terc" vokal u bendu poznat po tome da može pjevati više tonove od većine žena. Svira 2. basprim, a zadužen je za vođenje dokumenata te tehničku podršku. Uspješan je student FER-a.

Zvonimir Gelenđer

Zvonimir je naš primaš. Zadužen je za vođenje brige o prijevozu, a otkad smo kupili kombi, o održavanju kombija. Do nedavno je bio jedini nePisuljak u bendu i umalo da nije promijenio vlastito prezime!

Domagoj Pisuljak

Domagoj je frontman sastava, glavni vokal te svira kontru. Zadužen je za dogovaranje i organizaciju svirki te vođenje probi. U slobodno vrijeme preuzima ulogu uspješnog studenta psihologije na FFZG.

Mario Kovačević

Mario je naš bubnjar i najnoviji član benda! Jedini je član benda koji nije iz Zagreba, već je podrijetlom iz Novske. Poznat je po svojim izvanredno jakim udarcima po bubnju i buci koju usput stvara. :)

Filip Pisuljak

Filip je basista benda i najmlađi od braće Pisuljak. Dodijeljena mu je uloga „modnog mačka“, koju nikako ne uspijeva ozbiljno shvatiti. Ponekad ga možete susresti u okolici TVZ-a.

Dominik Šušković

Dominik Šušković najmlađi član benda! Svira 1. basprim i zadužen je za održavanje raspoloženja. Za sebe kaže da je "Kralj Instagrama" što možete i provijeriti na našem Instagram profilu.